سپاه پاسداران ايران در تاريخ 31 ژوئيه يک تانکر نفتي خارجي را در خليج فارس توقيف کرد ، و اين نگراني ها درباره امنيت حمل و نقل در منطقه اي که براي صادرات نفت بسيار مهم است ، ايجاد شده است.
اين کشتي - سومين کشتي خارجي است که از 14 ژوئيه توسط نگهبانان خليج فارس توقيف شده است - مظنون به قاچاق حجم زيادي از سوخت است. کشتي يا اپراتور آن
به گزارش سپه نيوز ، اين کشتي هنگام توقيف در نزديکي جزيره فارسي در بخش غربي خليج فارس ، در ساحل جنوب غربي ايران ، 700000 ليتر (4403 بشکه) سوخت قاچاق داشت. اين حدود 400 مايل (640 کيلومتري) از تنگه هرمز است ، که در مرکز ايستادگي ايران با غرب در هفتههاي اخير بوده است.
حجم قاچاق قاچاق مقدار کمي از نظر نفت است: بزرگترين ابرخودروها قادر به حمل محموله هاي 2 ميليون بشکه اي هستند.
بيشتر بخوانيد: تانکرهاي نفتي عمل ناپديد شدن را در هرمز به دليل افزايش تنش ها انجام مي دهند
با اين وجود ، اختلال در حمل و نقل کشتي مي تواند تنش هايي را که در آبهاي منطقه به وجود آمده است ، تشديد کند زيرا ايران در برابر تحريم هاي ايالات متحده مقاومت مي کند که صادرات مهم نفت آن را فلج مي کند و پس از توقيف يکي از کشتي هايش در تاريخ 4 ژوئيه در نزديکي جبل الطارق افزايش مي يابد. ايران دو هفته بعد يک نفتکش بريتانيايي به نام Stena Impero را در هرمز گرفت و همچنان آن را نگه دارد.
گذر از دهانه خليج فارس تقريباً يک سوم از روغنهاي دريايي جهان را تشکيل مي دهد. براي کاهش خطرات پيمايش از آبراه ، رويال نيروي دريايي شروع به اسکورت کشتي هاي انگليس کرده است و طرحي براي يک مأموريت دريايي اروپا در حال شکل گيري است.
چرا تنگه هرمز چراغ نفت جهان است: QuickTake
ايالات متحده آمريکا عملياتي موازي را آغاز کرده است که اروپايي ها از ترس از پيوستن به "کمپين فشار حداکثر" رئيس جمهور دونالد ترامپ رئيس جمهور عليه ايران و اقتصاد اين کشور هوشيار هستند. در پاسخ به اين کارزار ، ايران محدوديت هاي غني سازي اورانيوم را رها کرده ، يک پهپاد آمريکايي را سرنگون کرده و يک موشک بالستيک را آزمايش کرده است. همچنين متهم به انجام تعدادي از حملات به تانکرها در نزديکي هرمز است.
مصادره محموله
به گزارش سپه نيوز ، کشتي توقيف شده در هفته گذشته ، از ساير کشتي ها سوخت بارگيري کرده بود و هنگام خاموش شدن ، به کشورهاي عربي حوزه خليج فارس مي رفت. اين بندر به بندر بوشهر در ساحل جنوب غربي ايران منتقل شد و محموله آن مصادره و تحويل شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران شد. همه هفت خدمه خارجي دستگير شدند.
خبرگزاري دولتي جمهوري اسلامي پيش از اين روز يکشنبه گزارش داد که اعلام دستگيري کشتي همزمان با يک نشست مشترک بين نگهبانان ساحلي ايران و قطر در تهران با هدف بهبود و توسعه همکاري هاي دريايي بين همسايگان خليج فارس است. اين گردهمايي به دنبال يک ديدار نادر بين نگهبانان ساحلي ايران و ايالات متحده است. هفته گذشته
درباره این سایت